Scientias.nl ontvangt meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand. Alle bezoekers zijn maandelijks goed voor meer dan 1.200.000 pageviews. De gemiddelde bezoeker is een hoogopgeleide man tussen de 25 en 44 jaar oud. Tussen de 85 en 90 procent van alle bezoekers van Scientias.nl is man.

Adverteren op de site
Scientias.nl biedt u verschillende interessante manieren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. De commerciële exploitatie van Scientias.nl wordt verzorgd door Adfactor, meerdere malen verkozen tot de beste exploitant van Nederland. Ga naar de website van Adfactor voor alle advertentieposities en prijzen.

Adverteren in het Scientias Magazine
Naast adverteren op de site is het ook mogelijk om te adverteren in het digitale Scientias Magazine. Per editie (vrijdag) nemen we maximaal één adverteerder mee. Dit Scientias Magazine gaat naar meer dan 35.000 abonnees. We bieden 50% korting op het tarief van 450 euro excl. BTW als de advertentie of advertorial goed past in het Scientias Magazine. Neem contact op met de redactie als u meer wilt weten hierover.