Een proefabonnement op een goede inhoudelijke krant, zoals de Volkskrant, het NRC Handelsblad of Trouw? Hier vindt u de laagste prijzen. De geselecteerde kranten doen uitgebreide berichtgeving van wetenschap in vergelijking met andere kranten.

NRC Handelsblad
Adverteren bij Daisycon
NRC Handelsblad is een kwaliteitskrant met aandacht voor buitenland, politiek, economie, opinie, kunst en literatuur. NRC Handelsblad heeft een eigen wetenschappelijke bijlage met goede achtergrondverhalen, geschreven door wetenschapsjournalisten. Daarnaast doet de krant aan onderzoeksjournalistiek. De krant voegt echt wat toe in vergelijking met andere Nederlandse kranten, zoals het AD en de Telegraaf. Probeer het zelf voor slechts 13,50 euro!
Weekendabonnement (zes weken lang de krant van vrijdag en zondag plus de bijlage Wetenschap)
Normaal abonnement (vier weken lang zes kranten per week plus de bijlage Wetenschap)

Trouw

Trouw is net als NRC Handelsblad een kwaliteitskrant met een grote focus op cultuur. De nadruk ligt op nieuws en beschouwingen uit de wereld van religie en filosofie. Trouw is een krant voor denkers. Probeer het zelf! Drie weken voor acht euro of vier weken voor 9,50 euro.
Normaal abonnement (drie of vier weken lang zes kranten per week)

NRC Next
Adverteren bij Daisycon
NRC Next is het broertje van NRC Handelsblad. De beste artikelen uit NRC Handelsblad worden in NRC Next verzameld in hapklare brokjes. Ideaal voor studenten. De krant staat vol nieuws en achtergrondartikelen. Vier weken NRC Next proberen voor slechts tien euro? Het kan!
Normaal abonnement (vier weken lang vijf kranten per week)